Інгредієнти:
- 2 яйця,
- 1 дрібка солі,
- 0,5 чайної ложки розпушувача;
- 350-400 мл кефіру або кислого молока,
- 1 склянка борошна,
- по 100 грамів твердого сиру та сулугуні (можна взяти домашній сир),
- 2 столові ложки олії,
- кріп та зелена цибуля за смаком.
Приготування:
- Яйце, кефір та сіль з’єднуємо та добре розмішуємо.
- Поступово вводимо борошно та розпушувач, перемішуємо все до того стану, щоб не залишилося грудочок.
- Сир натираємо на тертці, зелену цибулю та кріп потрібно дрібно нарубати. Додаємо ці інгредієнти до нашого тіста.
- На сковороді розігріваємо масло, обсмажуємо ліниві хачапурі до рум’яності, для чого на кожній стороні їх потрібно тримати по кілька хвилин. Сковороду необхідно прикривати кришкою.