Якщо бажаєте, щоб каша насичувала організм корисними речовинами, правильно підбирайте крупу. Відмовтеся від вівсяних пластівців. Незважаючи на швидкість та простоту їх приготування, такий варіант програє за всіма напрямками – і за смаком, і за корисністю.
Раніше ми розповідали, чи може вівсяна каша нашкодити здоров’ю.
“Правильною” вважається тільки цільнозернова крупа або пластівці грубого помелу, зварені на воді. Всі швидкорозчинні аналоги вівсянки, як правило, містять велику кількість цукру, добавок та підсилювачів смаку, шкідливих для організму.
Тому краще вибирати цілісну вівсянку, та й що, що вона довше готується, зате ваш організм скаже вам «дякую».
Щоб вівсянка була смачна, важливо правильно розрахувати пропорції. Вівсяна крупа вимагає великої кількості рідини, тому на склянку зерна потрібно брати вчетверо більше рідини. Тоді вона розварюється, набухає і виходить дуже смачною.
З вівсянки можна приготувати чудовий десерт і гарнір, що відмінно поєднується з овочами та м’ясом.
Українські воїни активними діями завдають окупаційним військам втрат у живій силі та техніці, виснажують ворога…
В одній з областей України збирають дані на виплати цільової грошової допомоги. Як подати заявку,…
3 травня в Україні відзначають День кондитера. Православні вшановують пам'ять мучеників Тимофія і Маври та…
Торт «Пташине молоко» з'явився у 60-70-х роках минулого століття і швидко став популярним. А все…
Буряк – це один із найпопулярніших коренеплодів, який вирощують українці на своїх городах. Але не…
Гусеничні трактори є поширеною спецтехнікою, яка характеризується високою потужністю, маневреністю, широким спектром застосування. Вони застосовуються…