Господині в котлети додають різні спеції, овочі, хліб, вівсяні пластівці, але часто вони виходять сухими.
Також ми розповідали, як приготувати бюджетні котлети з рибної консерви.
Виявляється, для соковитості у фарш потрібно додати трохи харчової соди. За словами досвідчених шеф-кухарів, сода допомагає утримувати вологу у фарші. Саме тому готові котлети виходять соковиті та м’які.
А ще сода допомагає зберігати форму котлетам, при жарінні вони не розвалюються.
Але важливо не переборщити з цим інгредієнтом, надмірна кількість соди зіпсує вашу страву.
На 1 кг м’яса зазвичай додають не більше 1 ч. л. соди. В іншому випадку котлети матимуть присмак соди.
Після того, як до фаршу додали соду, його потрібно добре вимісити, щоб інгредієнт розподілився рівномірно.
Якщо ви будете використовувати соду, то яйця та хліб у фарш не потрібно додавати. Але якщо покласти трохи вершкового масла, то смак котлет тільки поліпшиться, на 1 кг фаршу достатньо 100 г вершкового масла.
Пенсіонери мають низку обов’язків перед Пенсійним фондом України. Невчасне інформування про зміни у вашому житті…
На місці події працюють екстрені служби, які надають всю необхідну допомогу постраждалим. Також тривають аварійно-рятувальні…
Розмір допомоги сягає 5000 гривень на кожного члена родини.
У цей день відзначають 27 щорічних свят, з деякими з них ми хотіли б вас…
Багато господинь не люблять довго возитися на кухні, тому віддають перевагу простим рецептам. Пропонуємо найлегший…
Теплиця – це відмінний спосіб вирощування рослин, який дозволяє продовжити вегетаційний період і захистити рослини…