Виявляється, зробити смак тушкованої капусти цікавішими та багатшими допоможуть найпростіші інгредієнти.
Перше місце у чорносливу. Чорнослив ідеально поєднується з капустою, роблячи звичайну страву оригінальною. Але не забудьте перед додаванням у капусту його добре промити і дрібно нарізати.
Чорнослив додають до капусти за 10 хвилин до готовності страви.
Другим секретним інгредієнтом є куркума. Вона додасть готовій страві красивий золотистий колір. Така капуста буде неймовірно апетитною.
Якщо ви хочете отримати капусту з ніжною консистенцією, то допоможе вам у цьому томатна паста та борошно. У склянці окропу потрібно добре розмішати 1 столову ложку борошна і 2 столові ложки томатної пасти. Суміш вводять у блюдо за 25 хвилин до закінчення приготування.
Будь-який із цих варіантів зробить тушковану капусту набагато смачнішою, ваші рідні чи гості точно попросять добавку.
Редакційна пошта рясніє листами на пенсійні теми: читачів не задовольняє розмір виплат після розрекламованих підвищень,…
18 травня набуває чинності оновлений закон про мобілізацію.
Приготуйте чудове шоколадно-горіхове частування до кави або чаю.
Які пільги діють в Україні для громадян, які вийшли на пенсію за віком?
Дія чинного тарифу на електроенергію закінчується 31 травня. Чи підвищать тарифи для населення — що…
Ціни на пальне складно назвати бюджетними, через це багато водіїв шукають способи, як заощадити. Але…