Виявляється, зробити смак тушкованої капусти цікавішими та багатшими допоможуть найпростіші інгредієнти.
Перше місце у чорносливу. Чорнослив ідеально поєднується з капустою, роблячи звичайну страву оригінальною. Але не забудьте перед додаванням у капусту його добре промити і дрібно нарізати.
Чорнослив додають до капусти за 10 хвилин до готовності страви.
Другим секретним інгредієнтом є куркума. Вона додасть готовій страві красивий золотистий колір. Така капуста буде неймовірно апетитною.
Якщо ви хочете отримати капусту з ніжною консистенцією, то допоможе вам у цьому томатна паста та борошно. У склянці окропу потрібно добре розмішати 1 столову ложку борошна і 2 столові ложки томатної пасти. Суміш вводять у блюдо за 25 хвилин до закінчення приготування.
Будь-який із цих варіантів зробить тушковану капусту набагато смачнішою, ваші рідні чи гості точно попросять добавку.
Уряд вирішив підвищити фінансову допомогу сім'ям загиблих захисників.
Стало відомо, якими погодними умовами будуть у перший зимовий місяць. Чого чекати.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…