Ячка ідеально поєднується з молоком, цукром, м’ясом.
Для того, щоб каша вийшла смачною, потрібно дотримуватися правильних пропорцій при приготуванні.
Так, на 200 г крупи потрібно брати не менше 500 мл води та сіль за смаком. Але покращити смакові якості допоможе вершкове масло. На цю кількість крупи потрібно додати 50 г.
Перед приготуванням промивають крупу під проточною водою не менше трьох разів. Це допоможе зробити її розсипчастою. Потім ячку заливають холодною водою та ставлять на сильний вогонь. Коли вода закипить, необхідно зменшити вогонь і накрити кришкою каструлю.
Варять ячну кашу 15 хвилин, можна не помішувати. Наприкінці приготування солять і додають шматочок масла. Вимикають вогонь і залишають під кришкою ще доходити на хвилин 10, після чого кашу можна їсти.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, що потрібно додати при варінні картоплі, щоб вона вийшла білою.
Саме вербові гілочки для освячення обрали невипадково. Адже це дерево – символ здоров'я, плідності, швидкого…
В Україні зафіксовано підвищення долара понад 40 гривень. На думку аналітиків, це ще не межа.…
За прогнозами синоптиків, з настанням травня на нас очікує підвищення температури. Місячний календар надає дачникам…
Ці м'які ароматні булочки, що немов тануть у роті, швидко завоювали серця гурманів по всьому…
Благодійний фонд "Право на захист" проводить збір даних на отримання фінансової допомоги від УВКБ ООН.…
Кожен український водій під час водіння автомобіля зобов'язаний мати при собі певні документи. Ігнорування цього…