Субота, 18 Травня, 2024
ГоловнаНовиниАстропрогноз: гороскоп здоров'я на травень

Астропрогноз: гороскоп здоров’я на травень

Этот материал также доступен на русском языке
Останній місяць весни обов'язково принесе позитивні емоції та заряд бадьорості, але тільки в тому разі, якщо ви самі докладете до цього зусиль.

А здорове харчування, рух та свіже повітря для усіх стануть найкращими медичними рекомендаціями.

 Що кажуть зірки

Овен

На початку травня зірки радять зайнятися профілактикою захворювань сечостатевої системи і простежити за емоційним станом, інакше не уникнути головного болю. У другій половині місяця можуть нагадати про себе хронічні захворювання, зокрема високим є ризик загострення ларингіту, можливими є застуди. Намагайтеся знизити навантаження на голосові зв’язки.

Телець

Стан здоров’я у травні безпосередньо залежатиме від настрою, а порушення режиму дня може спровокувати головний біль. Ви ризикуєте набрати зайву вагу, але здоровий спосіб життя та правильне харчування допоможуть уникнути подібних проблем. У другій половині місяця можливими є захворювання носоглотки.

Близнюки

 У травні Близнюкам треба більше бувати на свіжому повітрі, здійснювати піші прогулянки і дотримуватися дієти. Це підвищить вміст кисню, послужить профілактикою головного болю і оздоровить нервову систему. Травень – підходящий час для лікування венозних захворювань, а ось візит до стоматолога краще відкласти.

Рак

Цього місяця краще уникати фізичних навантажень, оскільки можливими є травми. Не слід довго перебувати на сонці без головного убору або парасольки, при цьому від прогулянок на свіжому повітрі відмовлятися не потрібно. Травень – добрий час, щоб продовжити розпочатий курс лікування і зміцнити нервову систему.

Лев

 У травні слабким місцем буде нервова система, також можливими є авітаміноз та загострення хронічних захворювань. Будьте обережні при фізичних навантаженнях – не виключеними є травми грудної клітки. Крім того, постарайтеся більше часу проводити поза містом, тому що свіже повітря та сонце зараз дуже потрібні вашому організму. Особливу увагу приділіть правильному поводженню з газовими приладами.

Діва

Якщо у вас є проблеми з травною системою, то у травні вона безпосередньо залежатиме від емоцій. Можливим є загострення виразки та гастриту. Не виключеними є проблеми з тиском. Цього місяця особливо ефективними будуть народні способи боротьби з гіпертонією – сік буряка з медом або чорноплідна горобина.

Терези

Добре впливатимуть на здоров’я помірні сонячні ванни. Також корисними будуть дихальні вправи на свіжому повітрі. Жінкам бажано пройти профілактичний огляд грудних залоз. Крім того, стежте за станом нервової системи, не перевантажуйте її й пийте заспокійливі відвари.

Скорпіон

Травень може принести багато стресів. Щоб уникнути наслідків, спіть не менше восьми годин, їжте вітамінні продукти і більше рухайтеся. Будьте обережні з електрикою, уважні у метро та іншому транспорті. Якщо ви ще не розлучилися зі шкідливими звичками, то у травні це обов’язково вдасться.

Стрілець

Цього місяця вас може подолати надмірна недовірливість, що ускладнить вирішення назрілих проблем. Уникайте великих скупчень народу, не зловживайте ліками та спиртними напоями. Можливою є алергія на продукти харчування, тому ретельно стежте за своїм раціоном.

Козеріг

У другій половині місяця настає сприятливий час для профілактики серцево-судинних захворювань. Також можливими є захворювання горла і трахеї, алергічні реакції на косметичні засоби, тому користуйтеся лише перевіреними марками. Будьте обережні під час фізичних навантажень, оскільки не виключеними є травми спини.

Водолій

На початку травня можливими є захворювання щитовидної залози, а у другій половині місяця – шлунково-кишкового тракту. Уникайте алкоголю і будьте обережні з продуктами харчування. Також не займайтеся самолікуванням, оскільки організм може відреагувати не так, як ви очікуєте, навіть на найнешкідливіші препарати.

Риби

У першій половині травня зверніть увагу на імунну систему. На початку місяця добрий ефект дадуть косметичні процедури. Друга половина місяця загрожує емоційною нестабільністю. У травні можна займатися профілактикою захворювань ендокринної системи.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні