Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниЯка погода буде на Великдень: синоптики зробили несподіваний прогноз

Яка погода буде на Великдень: синоптики зробили несподіваний прогноз

Этот материал также доступен на русском языке
16 квітня християни східного обряду відзначатимуть Воскресіння Христове. Яку погоду прогнозують у цей день, буде тепло чи дощово?

На Великдень погода в Україні буде сухою та малохмарною. Синоптики вважають, що температура повітря може піднятися до +17 градусів.

При цьому невеликі опади можливі лише у західних областях. За даними синоптика Станіслава Щедріна, до 15 квітня погода по всій території України буде прохолодною, а також можливі дощі, передає видання “Радіо Трек“.

А вже в неділю погода покращає, вважає синоптик. За його словами, температура повітря коливатиметься від +12 до +17 градусів вдень. Переважатиме суха погода, проте місцями можливі дощі з грозами.

У той же час 17-18 квітня, згідно з прогнозом Щедріна, очікується різке потепління з підвищенням температури.

Своїм прогнозом погоди на Великдень поділилася і синоптик Наталка Діденко в Facebook. Вона повідомила, що в неділю, 16 квітня, на Великдень, в Україні опадів не очікується, хоч дуже тепло теж не буде. Щоправда, дощі можливі у західних областях.

“На Великдень в Україні вночі очікується +5…+9 градусів, свіжо, думайте, що одягнути гарне тепліше, вдень 16 квітня передбачається +9…+12 градусів”, – розповіла вона.

Діденко додала, що дощі, при цьому вірогідніші лише у західних областях.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні