І цей секретний інгредієнт – звичайний оцет.
Отже, що дає оцет тісту. Все дуже просто. Цей інгредієнт робить його якісним та смачним.
З оцтом тісто впевнено тримає форму і не розповзається, навіть незважаючи на якість борошна, але при цьому воно не тверде і не забите борошном.
Погодьтеся, вареники або пельмені із твердого тіста погано проварюються і на смак не дуже.
Але не варто забувати про правильні пропорції. На 1 склянку води прийнято брати 450 г борошна, столову ложку оцту, дві ложки олії, куряче яйце і половину чайної ложки солі.
Для приготування тіста спочатку з’єднують сіль, яйце та олію. Після цього додають воду, оцет і просіяне борошно. Після замішування тіста його потрібно відправити на 30 хвилин у холодильник (не морозилку).
Після цього можна сміливо приступати до ліплення пельменів чи вареників. Обов’язково спробуйте приготувати тісто у такий спосіб.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, навіщо в сільничку кладуть кілька рисових зернят.
Кожен садівник знає, як складно боротися із шкідниками у плодовому саду. Але є один хитрий…
13 травня очікується дощ у центральних, східних, місцями західних областях України.
Якої сили геомагнітні хвилювання чекатиме цього дня?
Пройдіть черговий тест на деменцію, порівняйте зі своїми попередніми результатами під час вирішення візуальних головоломок.
Упродовж тижня енергії планет принесуть чимало вдалих збігів обставин. Будуйте нові плани та сміливо рухайтеся…
Час від часу кожна господиня стикається з подібною ситуацією: гора випраної білизни чекає на дошці,…