Виявляється, все досить просто. Деякі досвідчені господині радять трохи потрясти сире яйце, перш ніж опускати його у воду.
Справа у тому, що іноді через деякі помилки при приготуванні, велика частина корисного білка залишається на шкаралупі. А виколупувати його – не дуже просто.
Тому розумні господині знають і користуються безліччю хитрощів і правил для варіння курячих яєць.
Отже, якщо потрясти яйце перед варінням, його вміст буде рівномірно розподілено. В результаті очистити його буде набагато простіше.
Якщо ви боїтеся, що під час трясіння можна порушити цілісність жовтка, тоді краще віддати перевагу іншому способу – покрутити яйце на столі – результат буде таким же.
Також є ще кілька корисних порад правильного варіння яєць. Свіжі яйця краще не варити, а зачекати кілька днів.
Відправляти продукт слід лише у каструлю із холодною водою. І не забувайте додати чайну ложку солі при варінні. Тоді яйця будуть ідеально чиститись.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як краще зберігати яйця – гострим або тупим кінцем униз.
Духовка – один із найскладніших у догляді приладів. Засохлі забруднення важко видалити, а жирні плями…
ПриватБанк оголосив про нову акцію, у якій можуть брати участь усі клієнти, що володіють картками…
Вчені з'ясували, що витративши всього 30 хвилин на тиждень, можна принести користь своєму психічному здоров'ю.…
Саме вербові гілочки для освячення обрали невипадково. Адже це дерево – символ здоров'я, плідності, швидкого…
В Україні зафіксовано підвищення долара понад 40 гривень. На думку аналітиків, це ще не межа.…
За прогнозами синоптиків, з настанням травня на нас очікує підвищення температури. Місячний календар надає дачникам…