Інгредієнти:
- картопля – 2-3 шт.,
- банка рибних консервів – 1 шт.,
- цибуля – 2 шт.,
- яйця – 1 шт.,
- манка – 2 столові ложки,
- олія, сіль та перець – за смаком.
Приготування:
- Картоплю добре вимити і разом зі шкіркою відварити.
- Рибу з банки відцідити від рідини і розім’яти виделкою.
- Цибулю очистити, дрібно нарізати та обсмажити до прозорості.
- Картоплю натерти на дрібній тертці та додати до риби.
- Додати яйце, сіль, перець, одну столову ложку манки та перемішати.
- Сформувати котлети і панувати їх у манці, що залишилася.
- Розігріти сковороду з маслом і обсмажити котлети до золотистої скоринки.