Бюджетні котлети з рибної консерви: покроковий рецепт

Этот материал также доступен на русском языке

Рыбные котлеты
Для того, щоб приготувати щось незвичайне та смачне, не потрібні дорогі продукти. Сьогодні до вашої уваги простий рецепт котлет із рибних консервів.

Інгредієнти:

  • картопля – 2-3 шт.,
  • банка рибних консервів – 1 шт.,
  • цибуля – 2 шт.,
  • яйця – 1 шт.,
  • манка – 2 столові ложки,
  • олія, сіль та перець – за смаком.

Приготування:

  1. Картоплю добре вимити і разом зі шкіркою відварити.
  2. Рибу з банки відцідити від рідини і розім’яти виделкою.
  3. Цибулю очистити, дрібно нарізати та обсмажити до прозорості.
  4. Картоплю натерти на дрібній тертці та додати до риби.
  5. Додати яйце, сіль, перець, одну столову ложку манки та перемішати.
  6. Сформувати котлети і панувати їх у манці, що залишилася.
  7. Розігріти сковороду з маслом і обсмажити котлети до золотистої скоринки.
Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?