Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень із 13 по 19 березня

Гороскоп на тиждень із 13 по 19 березня

Этот материал также доступен на русском языке
Тиждень перед Весняним рівноденням – останній перед новим астрологічним роком. Зовнішня напруженість в усьому світі зростає, військова ситуація розпалюється і, водночас, багато прояснюється.

Боротьба за владу і вплив протягом світових процесів набуває дуже агресивного характеру, але це триватиме не дуже довго. З 21 березня ситуація зміниться кардинально – квітень та травень 2023 року закриють багато тем попередніх кількох років.

Дещо знижує градус напруженості інгресія Венери на знак Тельця від 17 березня, де планета має статус управління. З цього дня і до кінця тижня – час відносної стабільності порівняно з попередніми днями (понеділок – четвер). Намагайтеся залишити всі найвідповідальніші рішення на наступний тиждень! І головне – не варто піддаватися сумнівам – незабаром відбудуться кардинальні зміни,  рішуче на краще.

19 березня – останній день старого астрологічного року, і це допоможе встановити рівновагу до всього, що залишилося, залишити тривоги в минулому. О 06:24 за київським часом – інгресія Меркурія на знак Овна, а Сонце увійде у цей знак зодіаку – 20 березня о 23:24 за київським часом. Від цього моменту розпочнеться астрономічна весна та новий цикл – астрологічний рік.

Тиждень від 13 до 19 березня 2023 року схожий на генеральну репетицію перед прем’єрою, тобто перед потужним стрибком уперед. Зберігайте активність та життєрадісність! Позитивні події не забаряться!

Гороскоп на тиждень із 13 по 19 березня

Овен

Весь тиждень підходить для того, щоб зайнятися улюбленою справою та подумати над тим, як покращити побут. На вихідних можуть нагадати про себе захворювання спини та суглобів. Не піднімайте тяжкості.

Телець

Перед вами відкриються нові можливості. Вдалий час для кардинальних змін. Не виключені переїзд, зміна місця роботи чи посади. Близькі підтримають у будь-яких починаннях.

Близнюки

Можливо, цього тижня ви зіткнетеся з новими обставинами. Доведеться у чомусь переглянути свою позицію та погляди. На вихідних не думайте про справи, відпочиньте та відновіть сили.

Рак

На вас чекає насичений і клопітний тиждень. Можлива незвичайна подія. Відбудеться щось важливе, що змінить звичний спосіб життя.

Лев

Вам потрібні зміни. Пора викинути непотрібний мотлох і попрощатися з людиною, від якої ви отримуєте один лише негатив. Вдалими виявляться заплановані покупки.

Діва

Сприятливий час для обговорення гострих питань, які вас давно турбували. Однак не слід вступати у суперечки. На вихідних небажано вирушати у заміську подорож.

Терези

На цьому тижні вам доведеться повторно займатися вирішенням старих завдань. Успішно відбудуться медичні діагностичні процедури. У вихідні можливі приємні сюрпризи, добрі новини.

Скорпіон

Нинішній тиждень обіцяє багато приємних вражень. Проте є ймовірність конфлікту з оточуючими. Впоратися з емоціями допоможе домашня робота.

Стрілець

У першій половині тижня рекомендується побути на самоті. Це позитивно вплине на ваше здоров’я. Можете зайнятися впорядкуванням будинку. Запрошувати гостей чи ходити в гості небажано.

Козеріг

Успішно складуться заміські подорожі. На вас чекають знайомства, цікаве спілкування. Щоб бути повними сил, намагайтеся лягати спати раніше.

Водолій

На початку тижня обставини складуться сприятливо для вирішення матеріальних проблем. З четверга по неділю є ризик зазнати матеріальних збитків, наприклад, через поломку техніки.

Риби

Цього тижня зірки обіцяють добрі новини. Можливий навіть фінансовий прибуток. Ви можете вирішити старі проблеми.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні