Середа, 24 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниУкраїнця розстріляли за слова "Слава Україні": що відомо

Українця розстріляли за слова “Слава Україні”: що відомо

Этот материал также доступен на русском языке
6 березня у мережі з'явилося відео жорсткого вбивства українського військового після того, як він вимовив слова «Слава Україні». Російські військові злочинці розстріляли беззбройного українського військовополоненого.

У ролику можна почути, як український військовий, котрий потрапив у полон окупантів, каже: “Слава Україні”. Росіяни розстрілюють беззахисного полоненого зі словами: “Та ти ж с…ка. Здохни, с…ка”.

Полоненим українським військовим, якого окупанти за слова “Слава Україні” розстріляли на камеру, є Тимофій Шадура. Він служив у 30-й окремій механізованій бригаді.

Про це 7 березня повідомила прес-служба Сухопутних військ Збройних Сил України. Воїн народився 7 січня 1982 року, йому було 41 рік. З 3 лютого 2023 року вважався зниклим безвісти.

Зв’язок із захисником зник на Донеччині, в районі Бахмута.

Остаточно підтвердити особу загиблого можна буде лише після повернення тіла, яке зараз перебуває на окупованій території.

“Командування 30-ї окремої механізованої бригади та побратими Героя висловлюють щирі співчуття його рідним та близьким. Помста за нашого Героя буде невідворотною”, – заявили у ЗСУ.

Варто додати, що у пошукових групах у соціальних мережах було опубліковано пости про зникнення Шадури у Донецькому районі. Вони також вказано, що військовослужбовець зник безвісти 3 лютого. Пошуками чоловіка займалася його сестра.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні