Є два інгредієнти, які зроблять із звичайної вівсянки смачну страву, яка захочеться їсти щодня.
Отже, перший інгредієнт – це молоко. Якщо ви звикли готувати пісний варіант каші, варто спробувати приготувати саме на молоці. Його можна розбавляти за допомогою звичайної води, щоб смак молока не був таким вираженим.
Але саме молоко дозволяє приготувати неймовірно смачну вівсянку. На воді таку смачну кашу точно не приготувати.
Другий важливий інгредієнт – це сіль. Багато хто при приготуванні солодкого варіанта каші робить велику помилку – не додає сіль. Однак цей продукт просто необхідний для покращення смакових якостей.
Не потрібно додавати занадто багато солі, достатньо однієї дрібки.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як швидко зварити горох без соди та замочування.
Жителям одного з українських міст надається допомога у вигляді безкоштовних наборів із продуктами. Розповідаємо, що…
Чимало експертів роблять прогнози про те, коли в Україні закінчиться війна. Одні впевнені, що це…
Українські воїни активними діями завдають окупаційним військам втрат у живій силі та техніці, виснажують ворога…
В одній з областей України збирають дані на виплати цільової грошової допомоги. Як подати заявку,…
3 травня в Україні відзначають День кондитера. Православні вшановують пам'ять мучеників Тимофія і Маври та…
Торт «Пташине молоко» з'явився у 60-70-х роках минулого століття і швидко став популярним. А все…