Є два інгредієнти, які зроблять із звичайної вівсянки смачну страву, яка захочеться їсти щодня.
Отже, перший інгредієнт – це молоко. Якщо ви звикли готувати пісний варіант каші, варто спробувати приготувати саме на молоці. Його можна розбавляти за допомогою звичайної води, щоб смак молока не був таким вираженим.
Але саме молоко дозволяє приготувати неймовірно смачну вівсянку. На воді таку смачну кашу точно не приготувати.
Другий важливий інгредієнт – це сіль. Багато хто при приготуванні солодкого варіанта каші робить велику помилку – не додає сіль. Однак цей продукт просто необхідний для покращення смакових якостей.
Не потрібно додавати занадто багато солі, достатньо однієї дрібки.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як швидко зварити горох без соди та замочування.