Субота, 27 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниПрогноз погоди в Україні на неділю, 5 березня: під впливом циклону

Прогноз погоди в Україні на неділю, 5 березня: під впливом циклону

Этот материал также доступен на русском языке
У неділю погода в нашій країні очікується вітряною, з невеликими опадами та коливаннями температури близько 0 °С.

В Україні збережеться стійке зональне перенесення повітряних мас атлантичного походження. Під впливом атмосферних фронтів циклону, центр якого пройде через Фінляндію та Балтійське море далі на східну частину Європи, у нашій країні погода очікується теплою та з невеликими опадами у вигляді снігу, місцями з дощем.

Крім того, посилиться вітер західної чверті по всій Україні, подекуди з поривами до 15 – 20 м/с.

На дорогах та тротуарах більшості областей крім півдня збережеться ожеледиця.

Прогноз погоди на 5 березня

У західній частині вночі пройде невеликий сніг. Вдень без істотних опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -8…-3°С, вдень -2…+3°С.

У північних областях вночі очікується невеликий сніг, снігова крупа. Вдень місцями на крайній півночі невеликий мокрий сніг. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північно-західний, 9-14 м/с. Температура повітря вночі -6…-1°С, вдень -1…+4°С.

У центральних областях вночі очікується місцями невеликий сніг, мокрий сніг. Вдень без опадів. Вітер західний, північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -3…+2°С, удень +1…+6°С.

На півдні країни без істотних опадів, лише вранці та вдень у Криму та місцями у Приазов’ї невеликий дощ. Вітер південно-західний із переходом на північно-західний, 7 – 12 м/с. Температура повітря вночі +1…+6°С, днем +6…+11°С.

У східних областях вночі очікуються невеликі опади у вигляді дощу, снігу та мокрого снігу. Удень сухо. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7 – 12 м/с. Температура повітря вночі -2…+3°С, удень +2…+7°С.

Джерело: Метеопрог

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні