Але часто навіть у маститих господинь манка виходить із грудочками.
Як потрібно правильно варити кашу, щоб вона була з однорідною консистенцією? Вся справа у способі приготування.
Ми звикли висипати манку у молоко, яке закипає або вже закипіло. І це неправильно. Потрібно робити так.
У каструлю наливаємо молоко і додаємо трохи солі та цукру. Після цього відразу ж всипаємо в ємність крупу, тобто в холодне молоко. А тепер можна відправляти каструлю на плиту.
Варіть кашу до того часу, поки вона досягне стану готовності, не забуваючи постійно перемішувати.
Після цього залишиться присмакувати страву шматочком вершкового масла, додати трохи ванільного цукру (якщо ви любите) і подавати до столу.
Пропорції крупи і молока кожен вибирає на власний розсуд Хтось любить густу кашу, а хтось – рідкісну.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, у чому користь і шкода манної каші.