Новини

Навіщо при варінні яєць додають часточку лимона: корисна хитрість розумних господинь

Саме з цих причин розумні господині вдаються до найрізноманітніших хитрощів, щоб упоратися з можливими складнощами.

Деякі з них додають при варінні яєць лимон або лимонну кислоту. Вся справа в тому, що навіть якщо на шкаралупі є тріщини, кислота лимона не дозволить білку вирватися назовні.

А ще, лимон помітно полегшує процес відокремлення шкаралупи.

Лимон, а точніше, його часточку потрібно відправляти в каструлю ще до того, як туди опускають яйця. Частку лимона можна сміливо замінити ложкою свіжого соку.

Якщо цитруса не виявилося на кухні, можете замість нього додати трохи лимонної кислоти (досить дрібки).

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як краще зберігати яйця – гострим або тупим кінцем униз.

Новое на сайте

  • Новини

Обов’язково робіть це з кухонною губкою, інакше матимете проблеми зі здоров’ям

Кухонна губка – лідер за кількістю бактерій на кухні. Як її очистити? Робіть це з…

07/05/2024 23:27
  • Новини

Чому півонії погано цвітуть – цих помилок часто припускаються багато квітникарів

Після кількох років буйного цвітіння півонії раптом починають слабо цвісти або зовсім не зав'язують бутони.…

07/05/2024 22:56
  • Новини

Погода в Україні на середу, 8 травня

8 травня в Україні очікується суттєве зниження температури та дощі на Закарпатті та місцями у…

07/05/2024 22:19
  • Новини

Магнітні бурі на середу, 8 травня

Чи варто цього дня очікувати геомагнітних хвилювань?

07/05/2024 21:34
  • Статті

Замучав зубний біль і не допомагає нічого – спробуйте масаж і подякуєте

Якщо нас дошкуляє зубний біль, ми на все готові, аби він припинився. А тим часом,…

07/05/2024 20:42
  • Статті

Маловідомі сторінки історії про ту і цю війну: що ми знаємо про війну з Японією

Давайте, шановні читачі, зараз не зациклюватимемося ані з приводу дати тієї, 1945 року, перемоги (8…

07/05/2024 19:23