Саме з цих причин розумні господині вдаються до найрізноманітніших хитрощів, щоб упоратися з можливими складнощами.
Деякі з них додають при варінні яєць лимон або лимонну кислоту. Вся справа в тому, що навіть якщо на шкаралупі є тріщини, кислота лимона не дозволить білку вирватися назовні.
А ще, лимон помітно полегшує процес відокремлення шкаралупи.
Лимон, а точніше, його часточку потрібно відправляти в каструлю ще до того, як туди опускають яйця. Частку лимона можна сміливо замінити ложкою свіжого соку.
Якщо цитруса не виявилося на кухні, можете замість нього додати трохи лимонної кислоти (досить дрібки).
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як краще зберігати яйця – гострим або тупим кінцем униз.
Кухонна губка – лідер за кількістю бактерій на кухні. Як її очистити? Робіть це з…
Після кількох років буйного цвітіння півонії раптом починають слабо цвісти або зовсім не зав'язують бутони.…
8 травня в Україні очікується суттєве зниження температури та дощі на Закарпатті та місцями у…
Чи варто цього дня очікувати геомагнітних хвилювань?
Якщо нас дошкуляє зубний біль, ми на все готові, аби він припинився. А тим часом,…
Давайте, шановні читачі, зараз не зациклюватимемося ані з приводу дати тієї, 1945 року, перемоги (8…