Інгредієнти:
- скумбрія – 2 шт.,
- гірчиця – 2 чайні ложки,
- соєвий соус – 3 столові ложки,
- сіль – 0,5 чайної ложки,
- копчена паприка – 0,5 чайної ложки,
- сік лимона – 2 столові ложки,
- коріандр та суміш перців – 0,5 столової ложки.
Приготування:
- У риби видалити хвіст і голову.
- Зробити надріз по хребту та видалити його.
- Очищену рибу промити та просушити паперовим рушником.
- Зробити поперечні надрізи по всій довжині скумбрії, не доходячи до черева.
- Розгорнути кожен надріз догори.
- Поєднати інгредієнти маринаду та змастити скумбрію.
- Запікати рибу при температурі 180 градусів 25-30 хвилин.