Навіщо у фарш вводять яйця? Відповідь проста – щоб котлети не втрачали форму під час смаження або запікання. Але часто саме яйця роблять котлети жорсткими.
Тому господині замість яєць додають у фарш крохмаль. Він відмінно поєднує всі інгредієнти та позбавляє страву від жорсткості.
Причому, якщо ви готуєте котлети на кілька днів, що дуже зручно для тих, хто працює, вони залишатимуться м’якими і смачними навіть за умови тривалого зберігання.
Не варто забувати і про соковитість, крохмаль допоможе її зберегти. А все тому, що при жарінні крохмаль не дає витекти м’ясному соку.
Але важливо додавати достатньо крохмалю. Для цього на 1 кг фаршу потрібно брати щонайменше 6 столових ложок продукту.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як краще зберігати яйця – гострим або тупим кінцем униз.
Кожен садівник знає, як складно боротися із шкідниками у плодовому саду. Але є один хитрий…
13 травня очікується дощ у центральних, східних, місцями західних областях України.
Якої сили геомагнітні хвилювання чекатиме цього дня?
Пройдіть черговий тест на деменцію, порівняйте зі своїми попередніми результатами під час вирішення візуальних головоломок.
Упродовж тижня енергії планет принесуть чимало вдалих збігів обставин. Будуйте нові плани та сміливо рухайтеся…
Час від часу кожна господиня стикається з подібною ситуацією: гора випраної білизни чекає на дошці,…