Середа, 24 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 27 лютого до 5 березня

Гороскоп на тиждень з 27 лютого до 5 березня

Этот материал также доступен на русском языке
Відносно спокійний тиждень, що дозволяє трохи відпочити та внести гармонію у довкілля. Планетарні взаємодії сприяють вирішенню важливих питань, поїздок, роботі з документами, корисним покупкам.

Венера з Юпітером і Меркурій із Сатурном наповнюють життя спокоєм, впевненістю та стабільністю, допомагають ефективно використовувати сприятливі обставини, знаходити вихід із складних ситуацій, встановлювати і застосовувати на практиці накопичені знання та набуті навички.

Триває період зростального Місяця, що сприяє накопиченню ресурсів, конструктивним починанням та ініціативам. Гарний час для того, щоб встановлювати та підтримувати теплі стосунки з потрібними людьми. Тиждень підходить для серйозних розмов із рідними та близькими людьми, вирішення житлових питань, переїзду, еміграції.

3 березня о 00:52 Меркурій входить у знак Риби, де має слабкий статус. Краще відкласти на деякий час важливі розрахунки та будь-які роботи, що вимагають чіткості та дотримання суворих правил. Транзит Меркурія цим знаком особливим чином впливає мислення людей. Не завадить у цей час поринути у роздуми про вічне і, можливо, дійти правильних висновків. Люди стають романтичнішими, знаходять натхнення і бажання створювати щось корисне та красиве.

У суботу та неділю може відбутися багато подій, як у особистому житті, так і на зовнішньому плані, які вплинуть на подальший перебіг життя. У довкіллі відчуваються напруженість та очікування чогось дуже важливого, яке стане очевидним і зрозумілим вже незабаром.

Гороскоп на тиждень з 27 лютого до 5 березня

Овен

У першій половині тижня зірки радять менше спілкуватися з малознайомими людьми, уникати пліток та з’ясування стосунків. Друга половина пройде сприятливо.

Телець

Намагайтеся цього тижня ставити перед собою лише реально досяжні цілі, оскільки доведеться розраховувати лише на власні сили. У вихідні нікому не довіряйте своїх таємниць, навіть друзям.

Близнюки

На цьому тижні ви можете зустріти перешкоди на шляху до поставленої мети. Не варто «пробивати чолом» стіну в тих питаннях, які не вимагають термінового вирішення. Наберіться терпіння і перечекайте.

Рак

У першій половині тижня не рекомендується вирушати у далекі поїздки. Якщо ви все ж таки опинитеся в дорозі, суворо дотримуйтесь наміченого маршруту. У вихованні онуків виявите розумну строгість.

Лев

Сприятливий час для наведення ладу в будинку, генерального прибирання або ремонтних робіт. Будьте обережні під час використання предметів побутової хімії.

Діва

Стримуйте свої емоції та не реагуйте, якщо вас провокують на конфлікт. Друга половина тижня дозволить вам вирішити усі спірні питання. Також вам можуть зробити приємний сюрприз.

Терези

Більше уваги приділіть своєму здоров’ю. Найкраще в ці дні «посидіти» на легкій дієті. Вдало складуться справи з благоустрою будинку.

Скорпіон

Гарний час для творчості та хобі, здійснення давніх задумів, а також відпочинку. Якщо бажання надавати комусь допомогу немає, не давайте хибних надій.

Стрілець

Якщо у вас є гострі сімейні питання, відкладіть їхнє обговорення. Бажано утриматись від підписання важливих документів. Ближче до вихідних усі матеріальні питання вирішаться.

Козеріг

Сміливо втілюйте в життя давні плани, не бійтеся невдач. У другій половині тижня рекомендується якнайбільше спілкування: з’являться хороші новини про старого знайомого, ймовірна зустріч.

Водолій

На початку цього тижня у вас може з’явитися безліч різноманітних ідей, які не даватимуть вам спокою. Однак це невідповідний час для нових починань, оскільки вони виявляться невдалими.

Риби

Зірки радять трохи вгамувати свої амбіції, особливо якщо вони стосуються стосунків у сім’ї. Друга половина тижня – сприятливий час для реалізації ваших планів, а також для подорожей, зустрічей із друзями.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні