П’ятниця, 26 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниАвіація Сил оборони України минулої доби завдала 19 ударів по районах зосередження...

Авіація Сил оборони України минулої доби завдала 19 ударів по районах зосередження армії РФ – Генштаб

Этот материал также доступен на русском языке
Авиация Сил обороны за пАвіація Сил оборони минулої доби завдала 19 ударів по районах зосередження ворога, а також 2 удари по позиціях зенітно-ракетних комплексів.рошедшие сутки нанесла 19 ударов по районам сосредоточения врага, а также 2 удара по позициям зенитно-ракетных комплексов.

“Авіація Сил оборони за минулу добу завдала 19 ударів по районах зосередження окупантів, а також 2 удари по позиціях зенітно-ракетних комплексів”, – йдеться у повідомленні.

Основні моменти зі зведення Генерального штабу на ранок 12 лютого:

ЗС РФ продовжують наступ на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. Активно застосовують оперативно-тактичну та армійську авіацію для завдання ударів по позиціях української армії.

Минулої доби ЗСУ відбили атаки в районах Білогорівки та Серебрянського лісництва Луганської області та Торського, Федорівки, Бахмута, Іванівського, Годин Яру, Первомайського, Перемоги, Мар’їнки та Вугледара Донецької області.

Армія РФ завдала 12 ракетних ударів, 3 з них — по цивільній інфраструктурі Харкова, та 32 авіаційні удари, 6 з яких — із застосуванням БПЛА “Шахед-136”. Також росіяни здійснили понад 90 обстрілів із РСЗВ.

У Генштабі ЗСУ також повідомили про те, що “наші захисники збили літак Су-25 та БпЛА типу “Орлан”. Підрозділи ракетних військ та артилерії вразили 14 районів зосередження живої сили противника та зенітно-ракетний комплекс”.

Високою залишається загроза подальших російських авіаційних та ракетних ударів на всій території України.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні