Субота, 20 Квітня, 2024
ГоловнаГрошіУкраїнці можуть отримати нову грошову допомогу від чеської організації: кому виплатять 6600...

Українці можуть отримати нову грошову допомогу від чеської організації: кому виплатять 6600 гривень

Этот материал также доступен на русском языке
Українці, які постраждали від війни, матимуть змогу отримати допомогу від чеської гуманітарної організації «Людина у біді» через ПриватБанк.

Чеська гуманітарна організація «Людина в біді», яка почала працювати в України з 2003 року, почала видавати допомогу 6600 грн. Гроші виплачуватимуть через «ПриватБанк», повідомили у фінустанові.

Програма багатоцільової грошової допомоги охоплює вимушено переміщених осіб із зони бойових дій, осіб, які втратили або у яких пошкоджено житло, осіб, які мешкають поблизу лінії фронту та осіб, які надають притулок для ВПО.

Сума допомоги складає 2220 грн на одну особу і надаватиметься одним траншем протягом трьох місяців до липня 2023 року.

Виплата допомоги здійснюватиметься на банківську картку, зареєстровану в Мінсоцполітики через платіжну систему PrivatMoney.

Якщо немає зареєстрованої банківської картки або не вказані реквізити, клієнт отримує смс повідомлення з контрольним номером переказу PrivatMoney.

Допомогу через платіжну систему PrivatMoney з контрольним номером можна отримати у Приват24, банкоматі у відділенні ПриватБанку або за телефоном 3700 – на картку ПриватБанку.

З додаткових питань програми можна зателефонувати на гарячу лінію організації «Людина у біді» 0 800 210 174 або написати на електронну пошту [email protected].

Нагадаємо, раніше ми розповідали, хто зможе отримати майже 30 тисяч гривень допомоги.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні