Субота, 27 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 23 по 29 січня

Гороскоп на тиждень з 23 по 29 січня

Этот материал также доступен на русском языке
Весь тиждень Чорний Місяць у Леві в опозиції з Сонцем у Водолії, на перший план виходить прагнення добре виглядати в очах оточуючих, у багатьох людей виявляється гостра потреба у підтвердженні своєї переваги. Це час лестощів, марнославства, гри та авантюр, примірки на себе різних образів.

Чорний Місяць спотворює сонячну енергію, робить її руйнівною. Але подібні устремління відразу помітні і в основному припиняються вчасно. Тобто. Сонце висвічує все, як хороше, і погане.

Тиждень зростаючого Місяця принесе сприятливі можливості для встановлення довгострокових взаємин, укладання контрактів, підписання договорів та будь-яких соціальних зв’язків. Не перекладайте справи на “потім”. Бо вжити будь-яку дію потрібно “тут і зараз”. Виявляючи завзятість і усвідомленість, можна втілити у реальність задумане, навіть якщо шляху зустрічається безліч перешкод. Головне, не втрачати пильності та пам’ятати про впливи негативної кармічної точки – Чорного Місяця. Не піддавайтеся спокусам, уникайте спокус!

До кінця тижня формуються сприятливі обставини для вирішення майнових питань, виконана робота дає результати. Справи, які вимагали уваги в середині грудня та на початку січня, благополучно завершуються. Позбавтеся того, що не дає вам зробити крок уперед.

Гороскоп на тиждень з 23 по 29 січня

Овен

На початку тижня можливі неприємності, через них ви будете переживати. Будьте стриманішими, не впадайте в крайнощі. Обережно звертайтеся з документами, особливо у першій половині тижня.

Телець

Сприятливий тиждень можна зайнятися планами на майбутнє. Але насамперед від вас потрібно не працювати, а відпочивати. Вам потрібно відновити фізичні сили та упорядкувати емоції.

Близнюки

Події цього тижня допоможуть змінитись і наново переглянути своє життя. Будьте уважнішими у питаннях, що стосуються фінансів. Наприкінці тижня близькі люди потішать вас приємним сюрпризом.

Рак

Тиждень буде дуже активним, ви будете сповнені сил і це допоможе прийти до необхідного рішення у справах. При цьому намагайтеся прислухатися до інтуїції та звертайте увагу на свої сни.

Лев

У вас намічено багато планів на майбутнє. Але їх реалізації діяти потрібно акуратно, від цього залежить добробут вашої сім’ї. Наприкінці тижня намагайтеся зберегти здоров’я.

Діва

Будьте ощадливими і уникайте непродуманих покупок. Зірки попереджають про непередбачені витрати та обман. Середину тижня присвятіть важливим сімейним розмовам.

Терези

Гарний час для вирішення питань, пов’язаних зі здоров’ям, тому не проґавте його. Крім цього, на вашу допомогу чекають родичі. У них виникне проблема із житлом, надія лише на вас.

Скорпіон

Зірки радять вести активний спосіб життя. Ви зможете дізнатися, що зараз відбувається у житті знайомих, родичів, друзів та сусідів. До вас можуть дійти і неприємні чутки, але не варто сприймати їх всерйоз.

Стрілець

У ці дні ви можете досягти серйозного успіху у будь-якому своєму починанні. Все, що вам може стати на заваді – негативні емоції, що виникли на початку тижня. Намагайтеся їх стримувати.

Козеріг

Можливі втома і небажання щось робити. Для відновлення своїх сил, а також прийняття важливих рішень вам потрібна стороння допомога. Чи можете розраховувати на підтримку близьких.

Водолій

Незабаром на вас чекає емоційне піднесення. Але до цього треба підготувати себе, відпочити від минулих переживань. Приділіть особливу увагу правильному харчуванню та повноцінному сну.

Риби

Це гарний час для зустрічей із друзями. Не відмовляйтеся від запрошень, ви не пошкодуєте про витрачений час. У другій половині тижня не виключені несподіванки, через які вам доведеться змінювати свої плани.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні