Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 16 по 22 січня

Гороскоп на тиждень з 16 по 22 січня

Этот материал также доступен на русском языке
Протягом цього тижня з ретроградної фази руху вийдуть дві планети – Марс та Меркурій, тому будь-які справи розвиватимуться швидше вже з 19 січня.

Відбувається активація процесів всіх рівнях – від особистих життєвих сфер до колективних і світових. Особливо сприятливо зміна фаз руху Марса вплине на чоловіків, їх фізичний та психічний стан.

Триває період спадного Місяця, тому до 22 січня необхідно завершити безліч справ. При цьому варто не забувати про те, що дні перед молодим чоловіком мають величезний вплив на організм людини. Саме тоді люди більше схильні до захворювань, т.к. знижується імунітет.

18 січня – день сильних трансформаційних енергій, коли можна поринути у суть речей та відкрити нові джерела ресурсів. Можуть відбутися гучні події у сфері міжнародних зв’язків та зовнішньоекономічної політики. Саме час змінити масштаби та поглянути на свою нинішню ситуацію з іншого погляду.

20 січня о 10:30 Сонце на місяць входить на знак Водолія. Транзит пробуджує в душах людей дух свободи та прагнення справедливості. Посилюються революційні настрої, що може призвести до соціальних заворушень.

21 січня о 22:53 за київським часом молодик у Водолії, і з цього дня починається рік Чорного Водяного Кролика (Кота). Енергетичний фон змінюється, поступово життя стає набагато спокійнішим, якщо порівнювати з 2022, яким керував войовничий Чорний Тигр. Настав час використовувати зовсім інші інструменти, у найширшому значенні цього слова.

Гороскоп на тиждень з 16 по 22 січня

Овен

У цей час вам буде супроводжувати успіх. З’являться нові цілі, можна починати будувати далекосяжні плани. Вдало і легко складатимуться справи, пов’язані з наданням послуг.

Телець

Не виключені зміни, пов’язані із фінансами. При цьому намагайтеся даремно не ризикувати і не вірте привабливим пропозиціям. Можливо, ви поїдете в поїздку.

Близнюки

Тиждень принесе лише позитивні емоції. Все у вас буде виходити, проте обов’язково скористайтеся порадою досвідченої людини. З’явиться можливість продати те, що ви хочете.

Рак

Не ризикуйте та не приймайте необдуманих рішень. Наприкінці тижня можливі події, які матимуть благополучне продовження у майбутньому. У вихідні займіться домашніми справами.

Лев

Проаналізуйте останні події, щоб зробити правильні висновки. Не виключено, що доведеться зважитись на важливий крок.

Діва

Вам це непоганий період, і емоційний настрій буде в основному позитивним. Але є ймовірність застудних захворювань. Вам необхідно знизити темп життя та відпочити у спокійній обстановці.

Терези

Тиждень принесе різні події. Вам пощастить звільнитися від того, що заважало в житті, потрібно лише подолати свої сумніви. Будьте обережні під час вирішення фінансових проблем.

Скорпіон

Не виключено, що ви зустрінете багато перешкод на шляху до нового. Але зірки підкажуть вам, як діяти правильно. Вам буде корисною допомога близьких друзів.

Стрілець

Інтуїція допоможе вам у вирішенні деяких питань. Тримайте свої плани потай. Є ймовірність, що недоброзичливці втрутиться у ваші задуми. Будьте уважні до родичів.

Козеріг

Якщо в сім’ї не все гладко, для примирення зробіть перший крок. Важливо дотримуватись справедливості. Далекий родич, якого ви давно не бачили, дуже чекає на ваш приїзд чи дзвінок.

Водолій

Комусь із вашого оточення знадобиться допомога. Обов’язково зробіть її, але в межах розумного, інакше вам сядуть на шию. На ситуацію, що мучила вас, слід подивитися свіжим поглядом.

Риби

На цьому тижні постарайтеся відкинути всі турботи і відпочити, ви це заслужили. Тоді ви зможете взятися з новими силами за справи, що накопичилися. Також зірки раді розумно витрачати гроші.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні