Четвер, 28 Березня, 2024
ГоловнаНовиниРакетний обстріл Дніпра: кількість жертв кривавої атаки РФ продовжує стрімко зростати

Ракетний обстріл Дніпра: кількість жертв кривавої атаки РФ продовжує стрімко зростати

Этот материал также доступен на русском языке
14 січня російські окупанти здійснили черговий акт терору проти мирного населення України, завдавши ракетного удару по містах України.

У Дніпрі ракета потрапила до 9-поверхового житлового будинку, з-під завалів продовжують рятувати людей.

Число постраждалих внаслідок ворожої атаки по Дніпру 14 січня продовжує зростати.

“Вже майже 60 поранених через влучення російської ракети до дніпровської багатоповерхівки. 12 із них – діти… Рятувальна операція триває”, – повідомив голова Дніпропетровської ОВ Валентин Резніченко.

Як зазначили в Офісі Президента України, всього у будинку, до якого потрапили окупанти, 16 під’їздів, у яких мешкало близько 1700 мешканців. У під’їзді, який було повністю зруйновано, зареєстровано 100-200 осіб, у тому числі 50 дітей. На ці цифри орієнтуються рятувальники, котрі продовжують розгрібати завали.

Весь дев’ятиповерхівка зараз без електрики та газу, у квартирах повибивало вікна. Орієнтовно тисяча людей потребує забезпечення житлом та теплом. На місці розгорнули додаткові пункти незламності.

За наявною інформацією, щонайменше 5 людей загинули внаслідок атаки. Серед поранених є діти, усі вони перебувають у лікарні. Наймолодшій дитині, яка постраждала, 3 роки. Постраждала дев’ятирічна дівчинка – у тяжкому стані.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні