Медики дійшли висновку, що додавання в меню кориці допоможе нормалізувати цукор у крові. А ще, кориця має протизапальну дію. Не менш важливим є і сам аромат спеції. Виявляється, при його вдиханні в мозок надходить сигнал, що ми ситі і, відповідно, зменшується потяг до вуглеводної їжі. Але це не означає, що потрібно їсти корицю ложками.
Достатньо 2-6 грам меленої кориці на день, краще розділити цю кількість на 2-3 прийоми. Її можна додавати в напої та страви за бажанням. Але майте на увазі, що позитивний ефект дає саме кориця, а не касія, яку часто видають за корицю.
Перевірити спецію можна у домашніх умовах. Для цього на корицю капніть звичайний йод. Якщо йод пофарбує порошок кориці в синювато-чорний колір, то це – касія. Якщо забарвлення буде синім, але не дуже темним, то це справжня кориця.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, що ліки від тиску багато людей приймають неправильно.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…