П’ятниця, 19 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГазета "Одеське життя" запускає новий проект: буде цікаво

Газета “Одеське життя” запускає новий проект: буде цікаво

Этот материал также доступен на русском языке
Редакція газети «Одеське життя» розпочинає новий проект, який зацікавить усіх мешканців нашої області. Адже він про всіх нас.

На додаткових сторінках «Одеського життя» ви дізнаєтесь:

  • про важливі події у житті громад Одеської області;
  • про наболілі проблеми;
  • здійсніть історичні екскурси містами, селищами та селами нашого регіону.

Але найголовніше – цей проект про людей! Талановитих, творчих, безжурних, творців, чуйних, незвичайних людей нашої одеської землі! На сторінках – Придунав’я, Буджак, Поділля та Межиріччя – наші кореспонденти на місцях розкажуть вам про все це, і навіть більше.

Як у неповторному одеському затишному дворику – унікальному явищі, відомому всьому світу, – тут поєднаються мови, традиції та звичаї мешканців усіх куточків Одещини.

Отже, дорогі друзі, з 1 лютого запрошуємо вас разом із знайомими, друзями, родичами та сусідами у велику багатонаціональну родину «Одеського життя»! Саме 1 лютого вийде перший номер газети із додатковими сторінками. І виходитиме щотижня.

***

Нагадуємо, що на газету «Одеське життя» можна передплатити у будь-якому відділенні «Укропочти» Одеської області або у листоноші. Передплатний індекс 96217 у каталозі місцевих періодичних видань. Ціна – 30 гривень на місяць. Газета виходить щотижня із найповнішою телепрограмою (24 канали) на сьогоднішній день.

Можна також виписати газету «Одеське життя», не виходячи з дому, – на сайті «Укрпошти».

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні