Інгредієнти:
борошно – 330 г,
вершкове масло – 220 г,
цукор – 100 г,
яйце – 1 шт.,
ванільний екстракт – 1 чайна ложка,
сіль – 1 чайна ложка,
розпушувач – 1/2 чайної ложки.
Приготування:
- Обережно збити масло з цукром до однорідної маси.
- Додати яйце та ваніль та перемішати.
- Після додати борошно, сіль і розпушувач і знову перемішати.
- Розкачати тісто товщиною 2-3 см і щільно загорнути його в харчову плівку.
- Поставити тісто в холодильник на 30 хвилин.
- Поверхню посипати борошном і тонко розкачати тісто.
- Використовуючи форму, вирізати печиво, перекласти його на лист, застелений пергаментом.
- Печиво поставити в духовку, розігріту до 180 градусів, і випікати 10 хвилин.
- Готове печиво остудити та прикрасити за бажанням.