П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяРіздвяне печиво - простий і смачний рецепт

Різдвяне печиво – простий і смачний рецепт

Этот материал также доступен на русском языке
На святковому столі обов'язково має бути десерт. Рекомендуємо вам приготувати смачне печиво.

Інгредієнти:

борошно – 330 г,

вершкове масло – 220 г,

цукор – 100 г,

яйце – 1 шт.,

ванільний екстракт – 1 чайна ложка,

сіль – 1 чайна ложка,

розпушувач – 1/2 чайної ложки.

Приготування:

  1. Обережно збити масло з цукром до однорідної маси.
  2. Додати яйце та ваніль та перемішати.
  3. Після додати борошно, сіль і розпушувач і знову перемішати.
  4. Розкачати тісто товщиною 2-3 см і щільно загорнути його в харчову плівку.
  5. Поставити тісто в холодильник на 30 хвилин.
  6. Поверхню посипати борошном і тонко розкачати тісто.
  7. Використовуючи форму, вирізати печиво, перекласти його на лист, застелений пергаментом.
  8. Печиво поставити в духовку, розігріту до 180 градусів, і випікати 10 хвилин.
  9. Готове печиво остудити та прикрасити за бажанням.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні