Перед посівом насіння гороху необхідно підготувати. Для цього загорніть його у вологий туалетний папір, укутайте в харчову плівку і залиште на день на батареї.
Після цього посійте горох на глибину 3-5 см, виходячи із норми 80-130 насінин на 1 кв. м.
Коли паростки проклюнуться, переставте ємність із горохом у світле тепле місце і не забувайте поливати в міру підсихання ґрунту. Через 20 днів після появи сходів паростки можна зрізати і вживати в їжу.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, яку зелену культуру найпростіше виростити в домашніх умовах.
Стало відомо, якими погодними умовами будуть у перший зимовий місяць. Чого чекати.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…