30 грудня відзначають цікаве свято – День харчової соди. Цю речовину ми використовуємо при випіканні, також сода допомагає відчистити навіть найбільш забруднений посуд і каструлі. Є люди, які захоплюються содолікуванням.
Природні речовини, схожі на соду, як миючий засіб використовували ще давні єгиптяни. У 1791 році французький хімік Ніколя Леблан відкрив спосіб отримання відомого нам двовуглекислого натрію (хімічна назва харчової соди), а в 1846 році в Нью-Йорку відкрилася перша фабрика з виробництва розпушувача, що містить соду, – пекарського порошку.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…