П’ятниця, 3 Травня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень із 19 по 25 грудня

Гороскоп на тиждень із 19 по 25 грудня

Этот материал также доступен на русском языке
Тиждень більш-менш гармонійний, порівняно з попереднім, принесе надії на краще незважаючи ні на що!

Загальне енергетичне тло та психологічний клімат стане набагато здоровішим. Нові ідеї та заряд оптимізму допоможе реалізації задумів. Не скупіться на компліменти та знаки уваги, створюйте навколо себе позитив, і у відповідь від цього світу ви отримаєте ще більше світлих емоцій.

20 грудня о 16:33 Юпітер входить на знак Овна до 17 травня 2023 року. З цього дня події пришвидшуються. Щоб не прогаяти щасливого шансу, намагайтеся якнайбільше перебувати серед людей, проявляйте соціальну активність, не падайте духом, як би складно все не здавалося на перший погляд. Вірте у свій успіх, дійте сміливіше – Юпітер підтримає ваші мрії!

Четверта, кардинальна точка року – зимове сонцестояння 21 грудня о 23:48 скине негативні програми останнього кварталу 2022 року. У традиційних культурах цей день означав початок нового циклу, перемогу Світлана над Темрявою. У Київській Русі називали це свято “коловорот”, або “день народження Сонця”, оскільки саме з цього моменту світило починає “рости”: день стає довшим, а ніч – коротшим. Стародавні германці святкували Йоль – найголовніше, священне і могутнє зимове свято.

23 грудня о 12:17 молодик у Козерозі допоможе впорядкувати своє життя, т.к. більше переважатимуть обережність, конкретика, практичність та неквапливі емоції. Ілюзії розвіються, стриманість та прояв почуттів стануть нормою.

Гороскоп на тиждень із 19 по 25 грудня

Овен

Цього тижня можуть бути дрібні неприємності. Дійте рішуче – і удача буде на вашій стороні. Головне – не нервувати.

Телець

Ваш душевний стан залежатиме від фізичного здоров’я. Якщо у вас нездужання, зверніться до лікаря. І не варто відмовляти собі у відпочинку.

Близнюки

Перша половина тижня складеться вдало. Будь-які ваші зусилля увінчаються успіхом. Тільки постарайтеся не конфліктувати із родичами.

Рак

Вам доведеться зробити кропітку роботу, яка принесе плоди. А над своїми емоціями треба попрацювати. Варто замислитись над тим, що і як ви кажете.

Лев

Бережіть дихальну систему та одягайтесь тепло, інакше вам загрожує застуда. Намагайтеся також не перевтомлюватись.

Діва

Ви намагатиметеся догодити оточуючим людям, але це не завадить їм вас критикувати. Не сумуйте, потрібні люди гідно оцінять все.

Терези

У першій половині тижня зірки рекомендують більше уваги приділити здоров’ю. У ці дні може послабитись імунітет, тому є ймовірність простудних захворювань.

Скорпіон

Приділіть максимум часу родичам – вони потребують вас. Якщо ви з ними в сварці, краще, якщо перший крок зробите ви.

Стрілець

Зірки радять тримати свої справи під контролем. Якщо якісь питання не цілком для вас зрозумілі, не соромтеся спитати поради – вам обов’язково допоможуть.

Козеріг

Постарайтеся не замикатися у собі. Спілкування вам необхідне, не закривайтеся від близьких та друзів. Ідея, втілена в реальність, почне давати плоди.

Водолій

На тижні вам доведеться попрацювати. Але будь-яка робота та увага до деталей обернуться гарною винагородою для вас наприкінці місяця.

Риби

Остерігайтеся необдуманих покупок і фінансових авантюр – удача дуже підступна. Вихідні краще присвятити вирішенню дрібних побутових питань.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні