Субота, 4 Лютого, 2023
ГоловнаДомашня енциклопедіяПісне меню: рис з капустою в духовці

Пісне меню: рис з капустою в духовці

Этот материал также доступен на русском языке
Смачні страви виходять не лише з м'ясом чи рибою, спробуйте приготувати рис із капустою. Вам точно сподобається.

Інгредієнти:

капуста – 500 г,

рис – 100 г,

морква – 100 г,

томатна паста – 2 столові ложки,

вода – 70 мл, сіль,

перець та рослинна олія – за смаком.

Приготування:

  1. Капусту нашаткувати тонкою соломкою, моркву натерти на великій тертці.
  2. В сковороду налити олію і добре розігріти.
  3. Одночасно викласти капусту та моркву, посолити та перемішати.
  4. Овочі тушкувати, постійно помішуючи на середньому вогні, близько 7 хвилин.
  5. Додати до сковороди промитий рис, томатну пасту та сіль.
  6. Влити холодну воду, перемішати та тушити ще 5-7 хвилин.
  7. Перекласти рис з капустою в жароміцну форму для запікання.
  8. Помістити страву в розігріту до 160 градусів духовку.
  9. Через 15 хвилин перешкодити рис з капустою, перевірити на сіль.
  10. Якщо вся волога випарувалася, влити ще 50 мл води, щоб капуста не пригорала.
  11. Запікати страву ще 15 хвилин, вимкнути духовку та залишити в духовці ще хвилин на 10.

Нове на сайті