гречана крупа – 1 склянка,
картопля – 3 шт.,
морква – 1 шт.,
цибуля – 1 шт.,
вода – 1/2 склянки,
олія, сіль, перець і зелень – за смаком.
Подавати гречаники гарячими, прикрасивши зеленню.
За всієї популярності посуду з тефлоновим покриттям, чавунні пательні все ще популярні на наших кухнях.…
У світі кулінарії інструменти відіграють ключову роль у досягненні ідеальних результатів. Серед них міксери займають…
Українці, які помітили незадовільну якість житлово-комунальних послуг, мають право на це поскаржитися. Про те як…
Якщо вам знадобилося випрати речі, а пральний порошок або гель закінчилися, допоможе, можна в домашніх…
Експерти стверджують, що тільки один зі 100 випадків хвороби Альцгеймера спричинений генами. А близько 80%…
Українське законодавство стимулює українців виходити на пенсію пізніше. За час роботи після настання пенсійного віку,…