Субота, 20 Квітня, 2024
ГоловнаНовини«Київстар» закриває дешеві тарифи: скільки доведеться платити за мобільний зв'язок

«Київстар» закриває дешеві тарифи: скільки доведеться платити за мобільний зв’язок

Этот материал также доступен на русском языке
З 25 листопада "Київстар" оновлює тарифну лінійку. У результаті для абонентів стане недоступним підключення до тарифів «Ваш старт» і «Ваш регіон» (по 135 грн на місяць). Нові тарифи за такими цінами не представлені, їхня вартість стартує зі 150 грн на місяць.

Про це свідчать дані на сайті «Київстар», пише Оглядач.

Тариф залишиться незмінним для тих, хто вже підключений до згаданих пакетів. Однак такі абоненти не отримають бонуси, які пропонуються в інших пакетах лінійки «Ваш».

Починаючи з 7 грудня, подорожчає вартість послуг у тарифних планах “Безлім Соцмережі”, “Спілкування без кордонів”, “Київстар Комфорт 2018” та інші. Абоненти цих тарифів з 7 грудня отримають додаткові послуги, такі як 100 хв для дзвінків до інших мереж та/або 5 Гб мобільного інтернету. Але платити доведеться більше.

Обмеження також торкнулися інших тарифів.

Так, з 18 листопада у нових абонентів «Київстар» немає можливості підключити тарифи «Простий» та «Київстар Онлайн». Також з 18 листопада нові абоненти тарифу «Ваш вибір» (175 грн на місяць) більше не можуть підключити послугу «Домашній інтернет».

Для тих, у кого ці послуги підключені раніше, послуга продовжить працювати без змін.

Варто зазначити, що через ракетні удари рашистів постраждали не лише енергетичні об’єкти, а й системи зв’язку, які призводять до відключення базових станцій. Нині найпроблемнішою є Одеська область.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, скільки ще українцям доведеться сидіти без світла.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні