Інгредієнти:
тепла вода–350 мл,
свіжі дріжджі –20 г,
сіль – 1 чайна ложка,
борошно–1 столова ложка,
цукор – 1 чайна ложка,
олія –2 столові ложки,
борошно–550 г.
Приготування:
- Приготувати опару. У теплу воду додати дріжджі, сіль, цукор та 1 столову ложку борошна. Все ретельно перемішати та почекати, поки «підійде».
- Потім додати рослинну олію і все борошно.
- Замісити тісто, накрити рушником і відставити на годину підрости.
- Прім’ять тісто кілька разів, сформувати хліб, викласти його на пергамент.
- Посипати зверху борошном і залишити ще на годину, щоб хліб підріс.
- Хліб разом із пергаментом помістити в сковороду та поставити на мінімальний вогонь.
- Накрити щільно кришкою і випікати годину, після хліб перевернути і пекти ще 20 хвилин під кришкою.