Вівторок, 23 Квітня, 2024
ГоловнаКомуналкаУ "Нафтогазі" підказали українцям, що робити з неправильними платіжками та як платити...

У “Нафтогазі” підказали українцям, що робити з неправильними платіжками та як платити за газ

Этот материал также доступен на русском языке
Багато українців скаржаться на неточні свідчення лічильників у платіжках. Одним приходять суцільні нулі, а іншим просто надхмарні суми. У газопостачальній компанії НАК "Нафтогаз України" відповіли, як платити за газ, якщо прийшла неправильна платіжка.

Про це повідомила прес-служба компанії, пише  “Хвиля».

“Про що ви кажете, коли тільки у мене неоплачених 100 кубометрів газу (таких як я як мінімум сотні тисяч), а все тому, що Ви не отримуєте реальних показань лічильників, хоча щомісяця справно передаю їх місцевому газзбуту, і вас це НЕ ХВИЛЯЄ. Зараз Ви попросите особовий рахунок для уточнення інформації (проходили десятки разів), потім писатимете, що від Вас нічого не залежить. Невже вас не цікавить, чому споживання газу в рази перевищує його оплату?”, – поцікавився чоловік.

У “Нафтогазі” повідомили, що не можуть вплинути на роботу іншої компанії. При цьому клієнту порадили написати письмове звернення, прикріпити фотопідтвердження передачі показань (якщо воно є) та надіслати, наприклад, рекомендованим листом до облгазу.

“У такому разі Ваш оператор ГРС буде зобов’язаний надати відповідь письмово та виконати перерахунок за необхідності. Якщо Ваш оператор ГРС відмовляє перераховувати дані – краще звернутися до НКРЕКП (Національна комісія, яка здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг, https:// www.nerc.gov.ua) з письмовою скаргою”, – додали в компанії.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні