Інгредієнти:
куряча печінка – 500 г,
великі яблука – 3 шт.,
цибуля – 3-4 шт.,
мед – 1 чайна ложка,
борошно – 2-3 столові ложки,
вершкове масло – 1 столова ложка,
сіль та перець – за смаком.
Приготування:
- Яблука нарізати часточками та вирізати серединку.
- На сковорідку покласти вершкове масло, чайну ложку меду, розтопити і злегка обсмажити яблука до м’якості.
- Акуратно викласти яблука у змащену олією форму для запікання.
- На ту ж сковороду додати трохи рослинної олії і до прозорості обсмажити цибулю, нарізану півкільцями.
- Печінку промити, скласти в миску, посолити, поперчити, перемішати.
- Кожну печінку обваляти в борошні і швидко обсмажити на сковороді на великому вогні до рум’яної скоринки.
- У форму на яблука викласти печінку, зверху – цибулю.
- Запікати печінку в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 15-20 хвилин.