Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниПенсії в Україні: деякі українці отримають виплати позачергово та одразу за кілька...

Пенсії в Україні: деякі українці отримають виплати позачергово та одразу за кілька місяців

Этот материал также доступен на русском языке
Деякі пенсіонери зможуть отримати свої пенсійні виплати позачергово. Причому цю пенсію можна виплатити не за один місяць, а відразу за кілька. Кого це торкнеться, розповіли в Міністерстві реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Вже цього тижня мешканцям деокупованого Херсону почнуть виплачувати пенсію. Люди зможуть отримати все, що їм було недоступне протягом кількох місяців.

Пенсії доставлятиме Укрпошта – тим, хто й раніше отримував свої виплати через поштового оператора, пише biz.today.

Крім того, можуть отримати свої виплати готівкою через Укрпошту і ті громадяни, яким пенсії переказувалися на банківську картку. Але для цього їм слід подати заяву про нарахування пенсії готівкою до будь-якого органу місцевого самоврядування.

Першими почнуть розвозити пенсію мобільні відділення Укрпошти. Вони прибудуть до мікрорайонів міста та населених пунктів відразу після того, як отримають дозвіл від військових, які займаються розмінуванням територій та знешкодженням вибухонебезпечних речовин. Крім того, у Херсоні найближчими днями планують відновити стаціонарне відділення Укрпошти. Загалом у Херсонській області зараз працюють відділення Укрпошти різних форматів у майже 80 населених пунктах. Зокрема, нещодавно свої двері для клієнтів знову відчинило стаціонарне відділення у смт Велика Олександрівка Бериславського району.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як підтвердити навчання у вузі та зарахувати цей період до трудового стажу.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні