Четвер, 28 Березня, 2024
ГоловнаКомуналкаУ «Нафтогазі» назвали два простих способи, як швидко сплатити рахунок за газ

У «Нафтогазі» назвали два простих способи, як швидко сплатити рахунок за газ

Этот материал также доступен на русском языке
У «Нафтогазі» пояснили своїм клієнтам, як сплатити рахунки за газ онлайн без входу до особистого кабінету на сайті компанії.

Доступні українцям способи перерахували у відповідь на запит користувача у мережі Facebook.

У клієнта «Нафтогазу» виникла проблема: немає можливості подивитися, чи є заборгованість і, як наслідок, сплатити рахунок. Загвоздка в тому, що користувач не має можливості увійти в особистий кабінет.

“Як сплатити з сайту якщо немає доступу, тому що в примусовому порядку потрібно ввести номер телефону та дати згоду на обробку персональних даних? Поки не можу оплатити з сайту, оскільки немає можливості переглянути стан заборгованості”, – запитав споживач.

У “Нафтогазі” оперативно підготували відповідь.

Перший спосіб – оплатити через будь-який банк, як варіант, підійде будь-яка платіжна система. Важливо при оплаті через банк зазначати у призначенні платежу: Оплата за газ, ПІБ, адреса, номер особового рахунку, показання лічильника та період оплати. Реквізити для оплати природного газу для побутових споживачів: Одержувач: ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» ЄДРПОУ 40121452 п/с

Другий спосіб – також онлайн. Клієнти можуть прямо зі смартфона зайти в чат-бот у будь-якому зручному месенджері Телеграм або Вайбер і зробити оплату. У головному меню чат-бота потрібно вибрати “Мій рахунок”, а потім кнопку “Сплатити”.

“Звертаємо Вашу увагу, що для правильної оплати, за особовим рахунком, необхідно пройти авторизацію (вказати особовий рахунок, ПІБ власника, номер телефону), за допомогою розділу “Інший рахунок””, – відповіли у «Нафтогазі».

Нагадаємо, раніше ми розповідали, чому у платіжках за газ не відображаються показання лічильника.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні