Інгредієнти:
телятина – 600 г,
ріпчаста цибуля – 2 шт.,
часник – 3 зубчики,
морква – 1 шт.,
картопля – 5 шт.,
помідори – 4 шт.,
мелена паприка – 1 чайна ложка,
свинячий жир – 2 столові ложки ,
кмин – 1/4 чайної ложки,
лавровий лист – 1-2 шт.,
сіль та перець – за смаком.
Приготування:
- М’ясо нарізати кубиками та обсмажити до рум’яної скоринки у свинячому жирі.
- Очистити цибулю, часник та моркву, дрібно нарізати та додати до м’яса.
- Обсмажити все у каструлі на розтопленому жирі близько 7 хвилин.
- Додати паприку, кмин, 1 літр води та варити на помірному вогні 25 хвилин.
- Іноді підливати воду, в каструлі повинен залишатися літр рідини.
- Обдати окропом помідори, потім – холодною водою і очистити від шкіри.
- Нарізати м’якоть шматочками.
- Очищену картоплю нарізати кубиками та додати до каструлі разом із помідорами.
- Посолити, поперчити, додати лавровий лист.
- Варити все ще 20 хвилин до готовності картоплі.