Мерло – це французький технічний сорт винограду, що використовується для виробництва червоних вин. Мерло люблять за його середню танінність та стриману кислотність. За ягідний смак та аромати смородини, ожини, вишні та малини. Молоде вино зачарує вас нотками фіалки, сливи та какао. А більш зріле, витримане в бочці, солодкуватими нотками та ароматом шкіри. Але не забувайте, що Мерло – справжній хамелеон. Особливості клімату, різні технології вініфікації та ваш Мерло у келиху буде сповнений сюрпризів.
Мерло чудово поєднується з різними продуктами. Його сміливо можна подавати зі стравами з курки, індички або зі злегка пряним темним м’ясом. Приємно здивує поєднання витриманого Мерло та козиного сиру. А ось із рибою Мерло краще не подавати.
Щоб раціон був збалансованим, у ньому обов'язково має бути риба. Але не вся риба корисна,…
Хто саме має виплачувати борги родичів і чому не можна буде відмовитись.
У магазинах та на ринках перед Великоднем можна зустріти не лише паски, а й панеттоне…
Українці можуть безкоштовно отримати продуктові набори, предмети гігієни, ліки та одяг від благодійної організації. Куди…
Російські війська продовжують стримувати ворога на найгарячіших ділянках фронту. Українські воїни активними діями завдають окупаційним…
Хто може отримати надбавку до пенсії і що для цього потрібно.