П’ятниця, 26 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГерой потребує нашої допомоги

Герой потребує нашої допомоги

Этот материал также доступен на русском языке
Олексій Притула пішов на фронт добровільно з перших днів вторгнення ворога на нашу землю, але в одному з боїв зазнав тяжких поранень і був доставлений до лікарні. Тепер йому потрібна наша допомога.

Олексій Притула – талановитий лікар-ветеринар, коханий чоловік та батько прекрасної дочки. Він будував щасливе життя для своєї сім’ї, але війна, що прийшла в нашу країну, змусила його залишити все і піти на війну, щоб подарувати своїй сім’ї майбутнє у вільній Україні.

На війну Олексій пішов добровільно із перших днів повномасштабного вторгнення ворога на нашу землю. Він мужньо і самовіддано бився, але 30 вересня, виконуючи евакуацію поранених з поля бою під час завзятих боїв на сході, Олексій потрапив під ракетний обстріл.

Герой зазнав тяжких поранень і був доставлений до лікарні.

Лікарі на своєму фронті боролися за Олексія – протягом тривалого часу вони робили операцію за операцією, яка врятувала воїнне життя. Але на жаль, лікарі не змогли врятувати його цілим – молодик втратив обидві ноги.

Нині Олексій потребує тривалої реабілітації та протезування кінцівок.

Він готовий був віддати життя за наш із вами спокійний сон, зараз наш обов’язок допомогти йому повернутися до нормального життя.

Збір веде дружина Юлія:
ПриватБанк – 4731 2196 4790 9161 (Притула Олексій)
Монобанк – 4441114457283065.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні