Середа, 24 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниУ Пенсійному фонді пояснили, як визначається розмір підвищення пенсії та що на...

У Пенсійному фонді пояснили, як визначається розмір підвищення пенсії та що на нього впливає

Этот материал также доступен на русском языке
Чому при підвищенні пенсії одному пенсіонеру додають 30 гривень, а іншому – 300, при тому, що кількість накопиченого стажу у них практично однакова. Перерахунок пенсій провадиться індивідуально для кожного пенсіонера.

Про це повідомляє прес-служба ПФУ у відповідь на запитання читачки під постом у Фейсбук, пише “Хвиля”.

“Мені 67 років, маю понад 26 років робочого стажу, йшла на пенсію у 55 років, тоді потрібно було мати 20 років. То чому мені немає того, що зараз тим, хто має 30 років стажу?», – поцікавилася жінка.

У ПФУ роз’яснили, що розмір підвищення пенсії визначається індивідуально для кожного пенсіонера з урахуванням його страхового стажу, заробітної плати, року виходу на пенсію та складових пенсійної виплати.”

Для вичерпної відповіді Вам слід надати більше інформації про себе. Радимо звернутися за консультацією на «гарячу лінію» Контакт-центру Пенсійного фонду України: 0-800-503-753, 044-281-08-70, 044-281-08-71 або через веб-портал електронних послуг https:// portal.pfu.gov.ua та електронною поштою [email protected]“, – йдеться в повідомленні.

У ПФУ також запропонували ознайомитися з переліком сервісних центрів головних управлінь Пенсійного фонду України, куди можна звернутися за вирішенням цього питання, за посиланням.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що малозабезпечені пенсіонери отримають додаткові виплати до пенсії.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні