Наша кров складається з рідкої складової – плазми та формених елементів – клітин. Баланс з-поміж них і визначає, наскільки кров розріджена чи навпаки. До згущення крові призводить зменшення кількості плазми. На процес загущення можуть впливати продукти харчування, які щодня або часто вживаємо.
Серед них: картопля, банани, волоські горіхи, цукор, усі солодощі, алкоголь, газовані напої. Також загущує кров певна зелень: петрушка, кріп. За наявності таких хронічних порушень, як атеросклероз, цукровий діабет, варикоз, споживання цих продуктів має бути обмеженим.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, що таке миготлива аритмія.
Цей пиріг має дуже ніжну текстуру, він вологий і в міру солодкий. Випічка добре смакує…
Під час керування автомобілем потрібно дотримуватися встановлених правил, адже інакше доведеться не тільки наражати себе…
Метеоролог попереджає, що проведені розрахунки для кожного місяця і для сезону загалом, вказують на прогнозовані…
Багато представників бізнесу допомагають українцям, які опинилися в скрутному становищі через війну. Допомога надається у…
Триває підтримка українців у важкий воєнний час. Допомога надається у формі грошових виплат. Розповідаємо в…
Несподівана історія – Пенсійний фонд визнав свою помилку і почав повертати гроші пенсіонерам і робити…