Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень із 5 по 11 вересня

Гороскоп на тиждень із 5 по 11 вересня

Этот материал также доступен на русском языке
Тиждень обіцяє бути досить сумбурним. Атмосфера не те щоб розжариться до краю, але буде багато напруги, спірних моментів, протиріч та проблем у відносинах між людьми.

Серед усієї цієї емоційної каші треба зберегти ясність мислення та практично у всіх ситуаціях дотримуватися раціонального підходу та холодної логіки.

Овен

У першій половині тижня зірки рекомендують пройти медичне обстеження. У другій половині тижня можливі конфлікти із родичами чи сусідами, постарайтеся не вступати з ними у суперечки.

Телець

Цього тижня у вас з’являться цікаві плани, проте ризикуєте потрапити під вплив інтриг. Не варто робити швидких та необдуманих покупок. Краще витрачати гроші на потрібне.

Близнюки

Це буде дуже непростий тиждень – ви нарешті знайдете відповіді на багато питань. Кінець тижня буде складним та водночас важливим. Дійте обережно та не вірте нікому на слово.

Рак

Ви можете сміливо вирушати у заплановані подорожі. Зміна ситуації дуже добре позначиться на вашому настрої. Найяскравішими днями стануть п’ятниця і субота. Уникайте агресивних людей.

Лев

Ранок понеділка бажано присвятити плануванню справ на тиждень наперед. Саме час на вирішення важливих питань. Зробіть це зараз і нічого не відкладайте, вам неодмінно пощастить.

Діва

До вас у двері «постукають» зміни, але те, якими вони будуть, залежить лише від вас. Не хвилюйтеся – зірки обіцяють везіння. Ваша справа – проявити себе та прислухатися до свого серця.

Терези

Ви сповнені оптимізму та нових планів. Зірки обіцяють багато хорошого, але не можна виключити складні періоди. Направте свої сили в те русло, яке ви вважаєте найважливішим.

Скорпіон

Вам краще триматися подалі від будь-яких таємних справ та розглядів. Є ймовірність того, що ви зможете зробити ті вчинки, на які раніше не вистачало рішучості. Можливі стресові ситуації.

Стрілець

Прислухайтеся до оточуючих, вони можуть поділитися з вами корисними порадами. Також зірки радять звернути увагу на своє емоційне здоров’я та частіше займатися улюбленою справою.

Козеріг

На тижні можливий серйозний конфлікт із кимось із вашого оточення. Також цими днями може відбутися поїздка, яку ви не планували. Зверніть увагу на своє здоров’я.

Водолій

Вам потрібно взяти важливі справи в свої руки, адже ви будете господарем становища. Не забувайте і про тих, хто колись допомагав вам. Зірки рекомендують уникати конфліктів та піклуватися про сім’ю.

Риби

Настав час для максимальної активності та рішучості. Вам потрібно більше часу проводити із близькими. А ось від покупок на цьому тижні відмовтеся.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні