П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяСолянка з капустою та печерицями на сковороді

Солянка з капустою та печерицями на сковороді

Этот материал также доступен на русском языке
Солянка може бути не лише з м'ясом, а й із грибами. Така страва підійде і для пісного меню, і для тих, хто просто не хоче м'яса.

Інгредієнти:

качан білокачанної капусти – 1 шт.,

цибулина – 1 шт.,

морква – 1 шт.,

печериці – 400-500 г,

помідори – 2 шт.,

часник – 1 зубчик,

рослинна олія, сіль, перець та цукор – за смаком.

Приготування:

  1. Цибулю нарізати тонкими півкільцями, моркву натерти на тертці, помідори дрібно нарізати, часник порубати.
  2. Печериці нарізати пластинами і обсмажити в сковороді з розігрітою олією близько 10 хвилин.
  3. До грибів додати цибулю, долити олію та готувати ще 5 хвилин, після чого перекласти у блюдо.
  4. Нашаткувати капусту, додати моркву, злегка посолити і перемішати, обім’яти овочі до появи соку.
  5. У сковороді нагріти масло, що залишилося, викласти капусту з морквою і, помішуючи, смажити 7 хвилин на середньому вогні.
  6. Додати помідори, сіль та перець, а також цукор до смаку, перемішати та тримати під кришкою на невеликому вогні 15 хвилин.
  7. Покласти в сковороду гриби з цибулею та часник і перемішати, готувати на слабкому вогні ще 3 хвилини.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати капусту із медом.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні