Середа, 17 Квітня, 2024
ГоловнаКомуналкаУ «Нафтогазі» підказали, як самостійно сформувати платіжку на оплату за газ

У «Нафтогазі» підказали, як самостійно сформувати платіжку на оплату за газ

Этот материал также доступен на русском языке
Клієнти «Нафтогазу» можуть достроково отримати рахунок за газ та сплатити комуналку.

Як це зробити – розповіли у прес-службі «Нафтогазу», пише Хвиля.

Паперові рахунки «Нафтогаз» надсилає своїм клієнтам після 20 чисел кожного місяця. А ось онлайн рахунок можна отримати набагато швидше – вже після 12 числа кожного місяця.

При цьому його можна навіть не роздруковувати – просто переглядати та оплачувати одразу.

“Щоб отримати рахунки швидше та зручніше і не чекати листоноші, ми радимо користуватися нашими онлайн-сервісами. Сформувати платіжки та сплатити їх можна за кілька хвилин в особистому кабінеті на нашому сайті gas.ua або в чат-боті GASUA в Viber або Telegram”, – йдеться у повідомленні.

Для того, щоб роздрукувати паперовий рахунок від «Нафтогазу» у терміналах EasyPay, необхідно: У рядку пошуку у верхній частині екрана терміналу ввести “Нафтогаз” та вибрати послугу “Нафтогаз (рахунок на оплату)” або вибрати цю послугу в категорії “Комунальні платежі” .

Ввести номер особового рахунку та вписати прізвище клієнта – власника особового рахунку. Після цього система на екрані відобразить деталі вказаного рахунку. Щоб отримати паперову версію платіжки, потрібно натиснути “Друк” та забрати надрукований рахунок під екраном терміналу.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, чому в платіжках за газ немає показань лічильника.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні