помідори – 6 шт.,
шампіньйони – 300 г,
твердий сир – 50-70 г,
цибуля – 1 шт.,
олія – 2 столові ложки,
зелень, сіль та перець – за смаком.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом приготування єврейської шакшуки.
У вихідні не очікується зниження сонячної активності. Імовірність магнітних бур може зрости до 25%.
Домашнє фарбування, зроблене якісно й акуратно, не поступиться зробленому в салоні. Однак у домашніх умовах…
Кожна господиня стикається з проблемою під час миття вікон - на склі залишаються розводи. Однак…
Оформити літню людину в будинок для літніх людей не так уже й складно. У цьому…
Противник, використовуючи перевагу в кількості особового складу, продовжує атакувати наші позиції. Українські захисники завдають ворогу…
Експерти очікують на виникнення дефіциту пального в країні. Розповідаємо в цьому матеріалі про фактори, які…