молоко тепле та вода тепла – по 200 мл,
сіль – 1 чайна ложка,
яйце – 1 шт.,
дріжджі – 7 г,
масло вершкове – 130 г,
борошно – 700 г,
фарш – 500 г,
цибуля – 2-3 шт.,
для змащування пиріжків – 1 жовток та 2 столові ложки молока,
сіль, перець, спеції, зелень – на смак.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати запіканку з баклажанів.
У Пенсійному фонді пояснили, кому із отримувачів субсидій потрібно до 1 липня звернутися за продовженням…
Ще в березні в уряді обіцяли, що всі пенсії проіндексують не менш ніж на 100…
Як правильно поливати буряк, щоб овоч був смачним та солодким? Розповідаємо кілька важливих правил.
Побалуйте себе та близьких простим десертом, приготування якого не потребує великих зусиль, а смак стане…
Щоб не стати жертвою фальшивомонетників, потрібно знати, які купюри підробляють найчастіше і як перевірити їхню…
Накладено арешт на майно через борги? Пам'ятайте, що є речі, які забирати не мають права.…